Velkommen til Safir

Er du klar for å bli med i et kor? Da kan Safir Blandet Kor være noe for deg!
  • Vi er ca 40 aktive medlemmer - en sangglad gjeng i et godt sosialt miljø med stor aldersspredning og stor variasjon i repertoaret.
  • Vi trenger flere menn
  • Vi trenger flere kvinner, øvre aldersgrense 45 år
  • Notekunnskap er en fordel, men kreves ikke.
  • Vi øver hver torsdag kl. 19.00-21.30 i Nord Norge-huset i Kalfarveien.
Nysgjerrig? Klikk her hvis du vil vite mer om oss!

FAMILIEKONSERT SØNDAG 2. DESEMBER 2018 KL 16

Tradisjonen tro har vi også i år familiekonsert i Åsatun, en hyggelig ettermiddag med julestemning.
Vi kan by på sanger for både barn og voksne, fiskedam for barna og utlodning av mange fine gevinster.

 

Skotring i Sekse 

30. juni 2018 giftet Maren og Jarle seg i Sekse i Sørfjorden. Maren er en av våre nyeste og yngste sangere. Selv om det var sommerferie, var det en god gjeng som ville overraske Maren og Jarle (sikkert også gjestene i bryllupet). Gjengen under dro avgårde fra Bergen i et nydelig vær og det ble en kjempeartig tur. Vi ønsker brudeparet til lykke med fremtiden.

SAFIRtur 25.-28. mai 2018

Fra 25.-28. mai var Safir i York i England på skandinavisk korfestival.
Vi var 29 sangere som reiste fra Bergen grytidlig fredag morgen. Det var 5 norske kor med på festivalen.

Fredag kveld deltok vi i en uhøytidelig konkurranse i York City Church. Lørdag sang alle korene på Kings Square og om kvelden hadde vi felles konsert i Central Methodist Church sammen med et lokalt mannskor fra York. Søndag deltok vi på en gudstjeneste i St Clement’s Church. Mandag hadde vi dagen til egen disposisjon før vi om ettermiddagen vendte nesen hjem til Bergen.

Det var en fin tur med masse sang. Vi fikk testet ut publivet og smakt på engelsk tradisjonsmat/drikke. Vi fikk et nært og godt forhold til vertskapet på The Masons Arms. Det var en godt organisert tur og som vanlig hadde vi det veldig kjekt. Bilder vil bli lagt ut på medlemssidene.
Dette bildet ble tatt da vi var i York

​Neste SAFIRtur 25.-28. mai 2018

I Safir har vi utenlandstur hvert tredje år. I mai neste år går turen vestover til  York i England. Der skal vi delta på en skandinavisk korfestival. Vi gleder oss allerede.

Seminarhelg med Anne Randine Øverby

Helgen 28. - 29. januar hadde vi seminar med Anne Randine Øverby på Åsane Folkehøgskole. Det var en veldig inspirerende og lærerik helg. Vi var ca 29 deltakere. Det ble lagt mye vekt på pusteteknikk og det var nok mange av oss som fikk en aha-opplevelse i den forbindelse. Vi fikk en liten innføring i at noen vokaler og konsonanter er mer syngbare enn andre. Mye av tiden ble brukt til å trene på munnstilling for  å få bedre utnyttelse av resonans fra alle hodets hulrom. Vår dirigent Gisken fikk for en gangs skyld sitte sammen med oss i koret. 
Vi takker Anne Randine Øverby for en kjempeflott helg!

Julekonsert i Fridalen kirke 4. desember 2016 kl 18.00

Safir gjorde Lyon

Pinsehelgen 2015 var Safir i Frankrike for å spre sangglede! Vi sang både uten- og innendørs, og ga franskmenn og turister en smakebit både på nordisk musikk - og fikk demonstrert vår nye kompetanse innen det franske. Når publikum sang med antar vi det betyr at de forsto at vi sang på fransk!

På bildet under ser du hele gjengen som hadde anledning til å være med på turen.

Kjøp Safirs jule-CD her

Våren 2010 spilte Safir inn en CD med julemusikk i St. Markus kirke. Både i og utenfor sesongen for julemusikk kan du kjøpe CDen for kr 150,-.